Mexican Culture Essay

VI ER TILBAGE 

Efter en sommer med vores pop-up burger & vinbar er vi tilbage til normale åbningstider. Hver tirsdag til lørdag har vi åben til aften fra 17.30 – 00.00. Hver lørdag har vi desuden åben til frokost fra 11.30 – 15.00. 

Ønsker man vegansk, vegetarisk eller har allergener, bedes man kontakte restauranten 24 timer før ankomst eller noterer det i sin booking. 

BURGER- & VINBAR

Fra 2. juli – 10. august vil man kunne besøge sommerens Burger- og Vinbar på Restaurant Tabu. 

Udvalget kommer til at bestå af 3 gourmetburgere med fritter, der vil kunne nydes i vores Ubat lokale samt i vores skønne udendørs omgivelser i vores gårdhave, ved opsatte borde på Vesterå og selvfølgelig også som take away.

Vores burger- & vinbar har åben hver torsdag til lørdag fra kl. 12.00 00.00. Når dagens sidste burger er solgt, er man selvfølgelig altid velkommen til at nyde godt af vores sommerbar. 

Det vil ikke være muligt at booke bord på forhånd til vores burger- og vinbar. Man kommer blot forbi! 

Læs mere om sommerens koncept her.

Restauranten har over sommeren stadig åben for almindelige besøg, men med åbningstider fra torsdag – lørdag fra uge 27 – 32. Booking på forhånd er nødvendigt og skal ske her. 

VI ÅBNER 19. MAJ

Ventetiden er endelig ovre, og det er helt fantastisk, at vi i dag kan melde ud, at vi åbner igen tirsdag den 19. maj.

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer indenfor til en restaurant fuld af energi og stemningsfulde medarbejdere, der ser frem til igen at kunne give jer, vores savnede gæster, en unik restaurantoplevelse i Aalborg.

Booking dit bord her

Vi tager foreløbigt kun selskaber ind på maks 10 personer. Alle retningslinjer fra regeringens side overholdes, og vi har al sikkerhed samt hygiejne under kontrol, såvel som vi løbende tager forbehold for ændringer fra regeringens side. Er man syg, bliver man selvfølgelig hjemme.

COVID-19 

Vi har desværre været nødsaget til at tage en ærgerlig, men nødvendig beslutning på baggrund af regeringens tiltagende udmeldinger om coronavirus samt deres forsigtighedsprincipper.

Vi har derfor valgt at sende vores personale hjem og dermed lukke restauranten for gæster på ubestemt tid.

Vi satser dog på at genåbne, så snart det er forsvarligt for både personale og gæster, og vi holde rselvfølgelig øje med situationens udvikling, hvis regeringen laver yderligeere tiltag, som påvirker os.

Al fremtidig booking vil foregå enten online eller via mail til kontakt@ta-bu.dk

Pas godt på hinanden så længe! Mvh Restaurant Tabu 

Michelin Guide 2020

Tirsdag den 17. februar blev det afsløret, at Restaurant Tabu har bibeholdt sin plads i den nye Michelin Guide for 2020 med en “Michelin Plate”. En anerkendelse vi kun kan være super stolte og tilfredse over, og som endnu engang giver os lov til at sætte Nordjylland og Aalborg på Michelin-kortet!

En stor tak skal lyde til alle vores lokale nordjyske leverandører og ildsjæle, der dagligt forsyner os med de bedste råvarer, Nordjylland har at byde på! Vi vil i 2020 fortsætte med at forbedre os og give vores gæster en unik oplevelse og bid af den nordjyske natur!

Og så er vi selvfølgelig enormt glade for det store skulderklap, der igen i år går til hele holdet bag vores restauranter på både Restaurant Tabu, Ubat veggie og Restarurant Glashuset – en anderkendelse der uden tvivl giver gåpåmod i 2020!

Find os i guiden her

Michelin plate 2020

Udvidet åbningstid

Fra den 29. oktober 2019 åbner vi på Restaurant Tabu op for tirsdag aften, således at vi har åbent fra tirsdag – lørdag hver uge. Derudover åbner vi også på for frokost lørdag fra 11.30 – 15.00. Ændringerne sker i forbindelse med en mindre ombygning samt sammenlægning af ubat veggie. Følg med her på siden, hvor vi ligeledes kommer med offentliggørelsen af nye menusammensætninger samt mere information omkring ovenstående.

Den Danske Spiseguide

Den Danske Spiseguide uddelte søndag den 27. november guidens “karakterer” til landets bedste restauranter. Her kan vi på Restaurant Tabu være stolte af igen i år at befinde os i toppen med karakteren tre stjerne plus en sol. Læs mere her. 

Vinder af Local Cooking 2019

“Fisken fra Hirtshals vinder igen. Tabu vinder Local Cooking i Århus på FOOD Festival med fisk fra Hirtshals og oceaner af grønt fra Naturbruget Tranum, æbler fra Anhøj og limfjordsøsters,” skriver den anerkendte madskribent Rene Langdahl, der var tilstede under konkurrencen.

I finalen dystede vinderne af de lokale finaler fra Nord-, Midt- og Sønderjylland om at blive landets bedste spisested med lokale råvarer. Vi er utroligt stolte af vores team, der søndag den 9. september 2019 kunne kalde sig vinder af Local Cooking 2019 i den tætteste finale i konkurrencens historie.

Læs mere om dagen lige her

Michelin Guide 2019

I februar måned blev vi optaget i Michelin Guiden 2019 med en “Michelin Plate”, der med dens store anerkendelse gør os umådeligt stolte. Selvom det ikke blev til en decideret stjerne, kan vi med stor begejstring fejre, at vi har været med til at sætte Aalborg på Michelinkortet.

Derfor vil vi også blive ved med at promovere Nordjylland og de ildsjæle, der producerer samt leverer nogle af de mest fantastiske råvarer til vores restaurant. Såvel som vi vil fortsætte med at forbedre os og give vores gæster en oplevelse og bid af det nordjyske.

TAK for det store skulderklap, der går ud til hele holdet bag restauranten – en anderkendelse der uden tvivl giver gåpåmod!

Find guiden her. 

Bedst i Nordjylland 2019

Efter en spændingsfuld finale på Bryghuset Vendia den 14. maj, kunne vi med en 3 – 1 sejr over Restaurant Uafhængig stolt fejre titlen som Bedst i Nordjylland 2019.

“Vores dygtige medarbejdere har virkelig gjort det godt, og jeg er sikker på, at de tager det hele med, når de møder på arbejde igen. Det er et kæmpe skulderklap”, siger Michael Miv Pedersen. 

En kulinarisk rejse gennem Nordjylland

På Restaurant Tabu tilbyder vi en udsøgt kulinarisk rejse i det ypperste inden for dansk sublim kogekunst i kombination med de bedste lokale råvarer fra Nordjylland. Vores koncept er udelukkende inspireret af den nordjyske natur, der ere inkorporeret i menuen.

 Vi holder åbent tirsdag til lørdag. Læs mere om menuerne her.  

Vi søger altid nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har et samarbejde med. Så har du/I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre Tabu endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra jer.