Mexican Culture Essay

Udvidet åbningstid

Fra den 29. oktober 2019 åbner vi på Restaurant Tabu op for tirsdag aften, således at vi har åbent fra tirsdag – lørdag hver uge. Derudover åbner vi også på for frokost alle dage, altså tirsdag – lørdag fra 11.30 – 15.00. Ændringerne sker i forbindelse med en mindre ombygning samt sammenlægning af ubat veggie. Følg med her på siden, hvor vi ligeledes kommer med offentliggørelsen af nye menusammensætninger samt mere information omkring ovenstående.

Den Danske Spiseguide

Den Danske Spiseguide uddelte søndag den 27. november guidens “karakterer” til landets bedste restauranter. Her kan vi på Restaurant Tabu være stolte af igen i år at befinde os i toppen med karakteren tre stjerne plus en sol. Læs mere her. 

Åben for bookinger – Nytårsaften 2019/2020

Igen i år inviterer vi dig til at fejre nytårsaften på Restaurant Tabu. Festlighederne starter kl. 17.30 og slutter ved havnefronten inden midnat. Vi har sammensat en menu i særklasse med dertilhørende udvalgte vine – Menuen vil som altid være en overraskelse. Vi vil selvfølgelig sørge for, at det er muligt at lytte til Dronningens Nytårstale kl. 18.00 

Pris per person: 2000,-
Pris per person med opgraderet vinmenu: 2500,-

Book dit bord her (begrænset antal pladser) 

Vinder af Local Cooking 2019

“Fisken fra Hirtshals vinder igen. Tabu vinder Local Cooking i Århus på FOOD Festival med fisk fra Hirtshals og oceaner af grønt fra Naturbruget Tranum, æbler fra Anhøj og limfjordsøsters,” skriver den anerkendte madskribent Rene Langdahl, der var tilstede under konkurrencen.

I finalen dystede vinderne af de lokale finaler fra Nord-, Midt- og Sønderjylland om at blive landets bedste spisested med lokale råvarer. Vi er utroligt stolte af vores team, der søndag den 9. september 2019 kunne kalde sig vinder af Local Cooking 2019 i den tætteste finale i konkurrencens historie.

Læs mere om dagen lige her

Michelin Guide 2019

I februar måned blev vi optaget i Michelin Guiden 2019 med en “Michelin Plate”, der med dens store anerkendelse gør os umådeligt stolte. Selvom det ikke blev til en decideret stjerne, kan vi med stor begejstring fejre, at vi har været med til at sætte Aalborg på Michelinkortet.

Derfor vil vi også blive ved med at promovere Nordjylland og de ildsjæle, der producerer samt leverer nogle af de mest fantastiske råvarer til vores restaurant. Såvel som vi vil fortsætte med at forbedre os og give vores gæster en oplevelse og bid af det nordjyske.

TAK for det store skulderklap, der går ud til hele holdet bag restauranten – en anderkendelse der uden tvivl giver gåpåmod!

Find guiden her. 

Bedst i Nordjylland 2019

Efter en spændingsfuld finale på Bryghuset Vendia den 14. maj, kunne vi med en 3 – 1 sejr over Restaurant Uafhængig stolt fejre titlen som Bedst i Nordjylland 2019.

“Vores dygtige medarbejdere har virkelig gjort det godt, og jeg er sikker på, at de tager det hele med, når de møder på arbejde igen. Det er et kæmpe skulderklap”, siger Michael Miv Pedersen. 

En kulinarisk rejse gennem Nordjylland

På Restaurant Tabu tilbyder vi en udsøgt kulinarisk rejse i det ypperste inden for dansk sublim kogekunst i kombination med de bedste lokale råvarer fra Nordjylland. Vores koncept er udelukkende inspireret af den nordjyske natur, der ere inkorporeret i menuen.

På Tabu har vi åbent onsdag til lørdag. Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 850,-. Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vinde og snacks til kr. 1.250,-. Alle dage er det desuden muligt tat vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort. Vi har plads til et begrænset antal gæster per aften, ligesom der er mulighed for selskaber i ugens øvrige dage. Læs mere om menuerne her.  

Vi søger altid nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har et samarbejde med. Så har du/I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre Tabu endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra jer.